Eis Openbaar Mysterie van 42 maanden voor 43-jarige Almelose

De Almelose vrouw stond vandaag in Almelo voor het hekkie van de inquisitie. Ze was volgens het OM wel heel erg stout geweest. Het 43-jarige vrouwke kreeg van de officier een eis van 42 maanden celstraf, waarvan 11 maanden voorwaardelijk aan haar jurkje. Daarbij nog 3 jaar proeftijd.

Het vrouwke wordt er van verdacht dat zij twee gewapende overvallen heeft gepleegd, waarbij zij een schilmesje en een briefje gebruikte. De eerste overval vond plaats op 19 mei 2015 bij het exclusieve kledingconcern Ter Stal aan het Vincent van Goghplein. De tweede pleegde ze volgens het OM op 21 mei 2015 bij drogisterij Rukpleister aan de Bornsestraat. De Almelose had bij beide overvallen de zelfde werkwijze. Ze had zich vermomd, en dreigde de winkelmedewerkers met haar schilmesje, daarbij drukte ze de medewerkers een briefke onder de neus met een dreigende tekst. Wij vermoeden dat daar zoiets op stond van “je euries, of een schilmesje in je donder”.

De Almelose had echter niet in de gaten dat haar carnavalspakkie niet afdoende was om niet herkend te worden op de aanwezige camera’s. Onder andere leidde deze filmpalen tot haar aanhouding. De vrouw kreeg tussen neus en lippen door ook nog een ander misdrijf aan haar jurkje voor oplichting. Ze zou een andere vrouw met geraffineerd gelul voor enkele duizenden euries getild hebben. De Almelose schijnt het volgens het OM niet helemaal goed in haar bolletje te hebben.

Zo eiste de officier tot slot dat madammeke in haar 3 jaar proeftijd intensief behandeld zal moeten worden, onder toezicht van de reclassering. Het opperhoofd van de rechtbank doet over 2 weken uitspraak. Wij zijn benieuwd. In ieder geval is hier het spreekwoord, “wie een panty over de kop trekt, krijgt het benauwd” van toepassing.

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Eis Openbaar Mysterie van 42 maanden voor 43-jarige Almelose”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties