Een bosje konthaar voor de Gemeenteraad!

Als het aan de raadsleden van de Gemeente Almelo ligt gaat het 24/7 parkeren niet door. Op de Comedy Capers vergadering van dinsdag 27 oktober a.s. wordt in het ambtspaleis door de meerderheid van de Almelose hobbykneuterpartijen een motie ingediend. We weten niet wat we lezen! De meerderheid in de gemeenteraad – bestaande uit 13 verschillende fracties en ca. 35 vastgeroeste totaallamzakken – trekt fel van leer en gaat achter de burger staan. Joh! Ja, voor hun doen is dat héél bijzonder. Want normaal gesproken zijn ze alle 35 enorm bedreven in het drammen over procedures en het vertragen van zaken. Inhoudelijk wordt er bijna nooit iets gezegd, laat staan besloten.

De raad stemde ooit zelf in om 1,2 miljoen euries te bezuinigen op het parkeerbeleid, maar een wake-up call van verantwoordelijk wethouder ten Seldam bracht heel Almelo inclusief de in diepe rust zijnde volksvertegenwoordigers in rep en roer. Een stadsdebat in ’t Hookhoes, georganiseerd door de Tubantia -waarvoor hulde – én de druk van heel veel protesterende inwoners hebben de heren politici kennelijk uit hun lente-, zomer-, herfst en winterslaap doen ontwaken.

Uw redactie heeft met enige regelmaat de dinsdagavond doorgebracht in het huis van de stad. Totale tijdverspilling. Het is vele malen erger dan een slechte comedy of gehaktballen draaien voor je schoonmoeder.

Daarom gaat deze week het bosje konthaar naar de Gemeenteraad van Almelo, omdat ze voor de burger opkomen. Dikke hulde voor deze wereldprestatie! BTW: waar halen we die 1,2 miljoen vandaan? Iemand?

Hieronder het 2 pagina’s tellende motieverhaal.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Een bosje konthaar voor de Gemeenteraad!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties