Cogas vraagt uw hulp!

Vandaag viel bij één van de redactieleden een smeekbede van Cogas op de deurmat. De netwerkbeheerder vraagt uw hulp om uw buren te verlinken, omdat zij veel schade hebben van afgetapte stroom door, zoals zij schrijven, heel wat Kilowatt uurtjes worden afgetapt door criminele organisaties. In samenwerking met de veldwachters heeft Cogas een ruft-kraskaart meegestuurd om de geur van de welig tierende genotsbloemetjes te herkennen. Even krassen, de kaart onder uw gok, en hoppa, de wijk door.

Cogas schrijft in haar brief dat u van het snuiven van de ruft-kraskaart niet van de planeet gaat, omdat de werkzame stof THC niet toegevoegd is aan de wietmeurstrip. Cogas schermt met levensgevaarlijke situaties bij hennepteelt, zoals kortsluiting en zelfs brand. Bullshit toch? Het gaat de netbeheerder puur om de verloren euries. Wanneer u denkt veilig uw pretsigaret op uw balkonnetje te kunnen inhaleren, let dan even goed op dat uw buurman met een groene meurkaart onder zijn grote gok onder uw balkonnetje kan doorlopen! Daardoor kunt u zomaar een arrestatieteam in uw hut krijgen.

Heeft u de kaart “Kras en Snitch” ook in uw brievenbusje gekregen? Dan adviseren wij u om niet te krassen, want alleen van de meur valt u al van de benen.

Gaat u met de wietmeurstrip de buurt rond?

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

1 reactie op “Cogas vraagt uw hulp!”

  1. Bobbyboy schreef:

    Ik heb op HNDB wel eens een foto gezien van mensen die meeden niet te hoeven betalen bij een Almeloos pompstation. Heel fout, en terecht dat dat op deze plek aan de kaak wordt gesteld. HNDB helpt zo de “verloren euries” zoals jij het noemt, terug te krijgen.

    Nu is de Cogas geen pompstation maar een stroomboer. Nu vraag ik je Gerco. Waarom mag je geen benzine stelen van Leus maar mag je wel stroom wel stelen van Cogas? Of waarom mag je stroom stelen van eerlijke klanten van Cogas die vervolgens opdraaien voor de diefstal van hennepkwekers die geen zin hebben om de stroomrekening te betalen?

    Ze moeten met hun poten van andermans spullen afblijven. En wat is dat voor onnozele opmerking dat je moet oppassen wanneer je een jointje op je balkonnetje rookt. Denk je echt dat de politie zich daar druk om maakt? Het gaat hier om ordinaire diefstal en dan maakt het niet uit of je nou Cogas heet, Pompstation Leus, of Bakker Van Otten.

    Je zou haast denken dat je zelf een belang hebt in een zo laag mogelijke stroomrekening voor een lokale hennepkwekerij. Of was je zo stoned als een garnaal toen je dit stuk schreef? Volgende keer weer nuchter graag.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties