Borstbumpers gejat uit maar liefst 27 fonkelnieuwe bolides

Peugeot garagehouder Broekhuis schrok zich vanochtend de ballen uit zijn broek. Hij ontdekte dat in maar liefst 27 van zijn gloednieuwe bolides, die gestald staan op het industrieterrein Twentepoort bij een voormalige Fiat garage, de ruitjes waren ingeslagen en dat uit het exceptionele aantal auto’s luchtzakken (ook wel airbags genoemd) deskundig waren verwijderd. De bolides waren daar vrijdag gestald.

Vermoed wordt dat de peperdure borstbumpers in de nacht van zaterdag op zondag in een recordtijd zijn gejat. De Veldwachters zijn inmiddels begonnen met een uitgebreid onderzoek. Broekhuis schat de schade op zo’n slordige 1000 euries per bolide. Mocht u nog een oud peugeotje 205 GTI hebben staan en op Marktplaats op zoek gaan naar deze borstbumpers, bespaar u de moeite.

Wij vermoeden dat deze al vele landsgrenzen gepasseerd zijn. Wij hebben dit voorval inmiddels aangemeld bij het Guinness Book of Records. Wie weet na deze ellende toch nog een wereldwijde bekendheid voor Broekhuis. In eerste instantie dacht Deventer er met het record vandoor te gaan, waar vorige maand aan de Dortmundstraat de raampjes van slechts 15 autootjes werden ingeslagen en er maar zeven wegwijsmachines werden gejat. Lekker puh Deventer!

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Borstbumpers gejat uit maar liefst 27 fonkelnieuwe bolides”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties