BAM! Almelo pakt gewoon 2 prijzen …

Er gebeuren gelukkig ook positieve dingen in onze stad. Jawel! Want we vallen (landelijk) met enige regelmaat in de prijzen. En daar informeren we u dan ook heel graag over.

Afgelopen vrijdagavond bijvoorbeeld, toen de Almeloopers zich in Rotterdam moesten melden om de tweede prijs op te halen als beste Roparunstad van 2015. Een cheque ter waarde van 25.000 euries (= 25 rooi’n). De Almeloopers wisten 3 jaar achtereen (2012, 2013 en 2014) de hoofdprijs binnen te halen, maar blijkbaar was “de concurrentie” daar wel klaar mee en ligt er een mooie nieuwe uitdaging om het in 2016 nóg beter te doen. Op eerste Pinksterdag slingeren ze Almelo gewoon weer op de wereldkaart. Dikke hulde!

“Feel good dingetje 2” is natuurlijk de nominatie voor “Evenementenstad van het jaar tot 100.000 inwoners”. Gisteren werd in Tilburg de winnaar bekend gemaakt: Deventer. En Almelo pakte ook hier de tweede plaats en dat is een hele knappe prestatie.

prijzen

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “BAM! Almelo pakt gewoon 2 prijzen …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties