Witte pepernoten van Bolletje

Terwijl de hele wereld bijna naar de kloten gaat, begint die bekende Nederlandse zeikneger weer te drammen over Zwarte Piet. Ja, zeurpiet en mediazoekhoer Quincy Gario probeert wederom het grootste en leukste kinderfeestje van ons land te verzieken.

De Sint is namelijk een rijke Turk die het hele jaar in Spanje bivakkeert en één keer per jaar met een boot vol Afrikanen naar Nederland afreist OM HIER TE KOMEN WERKEN: hoe alderbarstends multicultureel verantwoord wil je het hebben? Hij niet sjnap.

Gewoon opdonderstralen joh! Ga het vluchtelingenprobleem maar oplossen.

Vandaag goed nieuws afkomstig vanaf de Turfkade in Almelo. De firma Bolletje komt met witte chocolade pepernoten. Hulde! Een fucking fijne reclamestunt waar Bolletje doorgaans niet vies van is. Want een zekere Gerrieke Klooster uit Zwolle daagde Bolletje uit om bij 200.000 likes op Facebook de nootjes in de schappen te flikkeren. En dat lijkt gelukt. Hoeveel likes er precies zijn is nog onduidelijk, maar in de wandelgangen wordt gesproken over 284.000.

En nu maar hopen dat kinderfeestverzieker Koewinsie het goed vindt.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Witte pepernoten van Bolletje”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties