Uitzwaaicentrum Almelo gepimpt voor “ajuus op maat”

Het heeft een paar euries gekost, maar Uitzwaaicentrum Almelo is helemaal klaar voor een warm vaarwel voor de ons heengaande dierbaren. De aula – de laatste plek waar je ligt voordat je in een gat wordt gekwakt – is twee keer compleet overgekalkt om deze doelstelling te bereiken. Dit, omdat het gevoel niet goed was met het “nieuwe wit”. “Het was te kil, niet warm genoeg”, meldt directeur Herman Wormgoor.

Daarom ging deze hoofd doodgraver nogmaals om tafel met de binnenhuisarchitect Marijn van Berkel. Resultaat: een licht- zandkleurige verf. Dit schijnt een verdriet dempend effect te hebben. Voor de rest zijn het de kleuren rood, geel en blauw die de boventoon voeren. Chapeau voor deze metamorfose. Wij denken echter dat het geen reet uitmaakt of er nu paars, wit, groen of geel op de muren wordt gesmeten. Het verdriet voor de nabestaanden zal er zeker niet minder om zijn én zij zullen er niet vrolijker van worden.

Een warm gevoel? Wij denken dat het ijskoude gevoel de overhand blijft houden. De terugkom- of koffiekamer heeft ook een ander huidje gekregen. Compleet met foto’s van Landgoed Twickel(!?). Misschien, omdat er geen mooie foto’s van Almelo zijn. In ieder geval gaat het Uitzwaaicentrum aanstaande zaterdag haar deuren aan de Willem de Clercqstraat 89 open zetten voor iedereen die vast wil zien of proeven waar de laatste plek boven de grond zal zijn. Ook kunt u – met enige inleving – een oordeel vellen of de nieuwe kleuren/veranderingen u een prettiger gevoel zullen geven als u uw dierbare moet uitzwaaien.

U kunt zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur terecht bij het Uitzwaaicentrum.

Wij wensen u alvast veel plezier! Tsja, wat moeten we u anders wensen in dit geval?

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Uitzwaaicentrum Almelo gepimpt voor “ajuus op maat””

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties