Uitslag en ranglijst na spelronde 5 HNDB OTTO

Lasser Martijn en gipsarmpje Niek knallen de top 5 binnen. Als Juventus eens de boel op de rit zou krijgen en Twente-Ajax nog 5 minuten langer had geduurd hadden deze heren zelfs de ranglijst aangevoerd. Aanmelden kan nog steeds via deze link. Kijk onderstaand voor de uitslag en de ranglijst na spelronde 5.

Uitslag OTTO 5

 

otto5-stand

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Uitslag en ranglijst na spelronde 5 HNDB OTTO”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares