Uitslag en ranglijst na spelronde 4 HNDB OTTO

Man man man wat een stelletje verwende prutsers. Nee, we bedoelen natuurlijk niet onze HNDB broeders Erwin & Emiel maar die omhooggevallen droeftoeters met die kleurige kicksen en kekke hoedjes. Güdvürdümme zelfs vluchtelingen komen verder in Europa. Dat wordt dus een voetbalzomer zonder oranje … Komende week hebben we gewoon weer een clubronde, ditmaal ook met wedstrijden vanuit onze stad. Aanmelden kan nog steeds via deze link. Kijk onderstaand voor de uitslag en de ranglijst na spelronde 4.

uitslag-otto-4

 

stand-otto-4

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Uitslag en ranglijst na spelronde 4 HNDB OTTO”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares