Opvang vluchtelingen in Almelo

De één zegt vang ze maar op en de ander wil per direct een groot hek om Nederland heen hebben. De meningen zijn verdeeld over het enorme vluchtelingenprobleem dat nu dreigt te escaleren. Niemand blijkt een goede oplossing te hebben. Uit betrouwbare bron (een hoestende man in een verlaten parkeergarage) heeft HNDB vernomen dat er op dit moment voorbereidingen worden getroffen om grote groepen vluchtelingen op te vangen in het oude stadhuis en in Huize Alexandra. Die laatste zou al worden verbouwd.

Onlangs waren uitgeprostitueerde vluchtelingen uit Almelo nog in opspraak. Zij moesten van Den Haag opbokken naar hun eigen land. Vindt u ook dat we voor deze mensen – die helemaal niets meer hebben – de grens open moeten gooien of werken we hier juist de islamisering van Nederland/Europa mee in de hand?

U heeft ongetwijfeld een mening … pleur het maar in de reacties op onze FB pagina.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Opvang vluchtelingen in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties