Moordaanslag op boomchirurg Almelo

Moordaanslagen in Nederland zijn op dit moment aan de orde van de dag. Daar kijken we niet meer van op. In Almelo vond gisteren wel een hele zeldzame poging tot moord plaats.

Nee geen afrekening in het criminele milieu, maar hier ging het om een aanslag van een nestje withete Hoornaars op een onschuldige 35-jarige boomchirurg uit Almelo. De niets vermoedende chirurg wilde aan het Tusveld een takkie van een boom, op een hoogte van 20 meter, met zijn figuurzaagje afzagen. Toen begon het gedonder. Op dat takkie had zich namelijk een familie Hornaars gevestigd. Tijdens het zagen vielen de Hoornaars de ijverige zagert met veel agressie aan. Immers hun daar gebouwde hotelletje zou vernietigd worden.

De beste man werd van alle kanten aangevallen en tientallen keren gestoken, vooral zijn hoofd en nek werden bestookt met de giftige angels. Daarbij werden ook zijn armen belaagd. De boompjeszagert werd met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij een nachtje mocht blijven. Vermoedelijk mag hij vandaag het ziekenhuis weer verlaten. Een Hoornaar zult u nu misschien denken? Dan bent u niet de enige, want wij wisten ook niets over die moordlustige beestjes. Lees hier alles over de Vespa Cabro. In ieder geval doet een steek van de Hoornaar verdomd veel pijn. Pijnlijker dan een ordinaire bijenprik.

Wij wensen de boomchirurg beterschap en geven hem graag de volgende tip mee: “Bezint voor gij een takkie afzaagd!”

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Moordaanslag op boomchirurg Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties