Kermis is back in town

Heeft u nog een nieuw klokje nodig, zo’n bling-bling achttien karaats plastic polshorloge? Komt dat even uit, de kermis is weer in de stad. Kunt u lekker met de grijphand in de weer terwijl de kleintjes aan de touwtjes trekken of doodsangsten uitstaan in die donders grote slingerarm.

Het kermisvolk heeft het centrum dit jaar met dertig trekpleisters gevuld. Waar Heracles onlangs naar Ljouwert moest om prijs te schieten, kunt u dat nu in uw eigen city doen. Als u deze week uw tiener niet kunt traceren, weten wij wel waar die kan zitten. Dikke kans dat die met een suikerspin in de klauwen de durfal uithangt op de kermis. Zondagavond 6 september breken attractieboeren na tien uur de boel weer af en verplaatsen zij zich inclusief caravan naar de volgende stad.

Suus nam vandaag al even een kijkje in de binnenstad. Vanzelfsprekend legde ze dit vast met haar camera.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Kermis is back in town”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties