HNDB OTTO MET:

Martijn ten Hoorn: Deze 34 jarige lasser komt uit de wijk de Ossenkoppelerhoek. Voor vrienden en kennissen bekend onder de naam Tinus, helpt deze eigenwijze rechtspoot (maatje 43) anderen voort waar hij maar kan. Eenmaal op zijn motor zal hij niet snel remmen voor mensen die zich beter voordoen dan ze zijn.

Na het voetballen ligt hij het liefst op de bank met de indrukwekkende serie Band of Brothers op de kijkbuis. Ondertussen natuurlijk zijn spare ribs wegspoelend met een colaatje cb of een biertje. Gamen doet hij graag met Project Cars en zijn domste aankoop is toch wel een lege koelkast. Je krijgt hem helemaal blij een goede pot voetbal van onze eigen zwart witte trots.

Na het metselen is meneer een echte vouwer.

Niek Mollen: Veelzijdig is deze 39 jarige vent uit het centrum van Almelo wel. Als je een beetje creatief bent met zijn bijnamen, hobby’s en beroepen kom je op een “drinkende marketing rocker”, een “muzikaal rock & rollend kritiekpunt waar veel fout kan gaan” of een “lerende seksaap”….. Tsja, maar een mooi potje muziek maken kan hij wel. De passie waarmee het gebeurd kunnen wij alleen maar een diepe buiging voor maken.

Sporten is momenteel aan deze slechte verliezer niet besteed. Hij gaf als reden ‘weinig tijd” maar daar is heel recent verandering in gekomen zagen wij. Met zijn armpje in het gips zal het zowel muzikaal als sportief even stilzitten worden. Een crime voor zijn directe omgeving schatten wij zo in. Vanaf de HNDB headquarters een snelle genezing gewenst.

Voor nu, en dat zal hij niet zo erg vinden, kan hij de series van The Godfather (met name deel 1) en Sons of Anarchy uit de kast halen. Met een potje bier en een bakkie Thais wordt dat “KNALN MET TIE BALN!”.

Gipsarmpje heeft het niet zo op zeurzakk’n, die zou hij het liefst terugtrappen met zijn maatje 43 (rechts). Humor en graag willen winnen bedeeld hij toe aan zijn goede eigenschappen, misschien iets waar zijn omgeving anders over denkt. Mocht je hem binnenkort treffen vraag dan even naar deaankoop van zijn tweede auto.

Verder wordt gipsarmpje erg vrolijk van gezelligheid, goeie muziek, mensen met goeie humor en uiteraard zijn geweldige zoon! Nadat hij zijn rekoefeningen heeft gedaan haalt hij nu vermoedelijk zijn gipsarmpje door de bilspleet. Eenmaal verlost van het gips zal hij weer keurig gaan vouwen.

Spelronde 5 hebben we onze plaatselijke amateurs toegevoegd. Nog even kort uitgelegd: elke week proberen wij drie nieuwe mensen een voorspelling te laten doen (je kan je nog gewoon aanmelden!). Alleen juiste voorspellingen leveren 1 punt op. Punten worden opgeteld en hiervan maken we een mooie ranglijst. Bij gelijke score tellen het aantal goede voorspelling van de met een sterretje gemarkeerde wedstrijden. Uiteindelijk levert dit een top 10 (of 15, dat zien we dan wel) op waarmee we aan het einde van het seizoen gezamenlijk nog een aantal rondes spelen. Na de laatste speelronde hebben wij de uiteindelijke winnaar HNDB OTTO 2015-2016.

OTTO5

 

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “HNDB OTTO MET:”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares