Exclusieve kleedkamer video Heracles!

hacked!

Weet u het nog? Donderdag 22 maart 2012, AZ – Heracles, halve finale Amstel Cup. In de verlenging scoren Thomas Bruns en Ninos Gourye de 2-3 en 2-4 en staat Heracles in de finale tegen PSV. Op 8 april 2012 om 18.00 uur moet het gebeuren. Uit Almelo vertrekken 264 bussen en 1000 auto’s richting Rotterdam. De Kuip kleurt zwart-wit en Heracles schrijft historie. Verdomme wat een dag was dat!

Woensdagavond komt Chelsea 2 uit Arnhem naar de tempel aan de Stadionlaan om uit de beker te worden geflikkerd. Om u alvast in de stemming te brengen voor de bekerjeuk, hebben wij voor u een zeer exclusief videofilmpje.

Via The Greatest Hack of All presenteren wij u hét filmpje dat door trainer Peter Bosz werd afgespeeld in de kleedkamer 3 minuten vóór de opkomst van de Heraclieden in de legendarische bekerfinale van 2012. Kijk, kijk opnieuw, en nog eens, en krijg kippenvel!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Exclusieve kleedkamer video Heracles!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares