De stadsprijs 2015

Hatsikidee, met z’n allen naar de stadsprijsstembus! Eens in de 2 jaar kunnen we een persoon, een bedrijf of een organisatie nomineren voor de Stadsprijs Almelo 2015. De prijs bestaat uit een prachtig beeld van kunstenaar Robert Jansen (56) die – volgens zijn website – gespecialiseerd is in conceptuele figuratie, monumentaal en kleinplastiek bronsgieten. Dat u het even weet. In de volksmond ook wel “een dikke homp old iezer” maken genoemd. Verder ontvangt de winnaar een oorkonde en 3000 euries black money. En natuurlijk de eer!

U mag zelf kiezen waar de prijs naar toe moet. Voorwaarde is dat de genomineerde een structurele bijdrage aan Almelo heeft geleverd op het gebied van cultuur, sport, economie of op ander maatschappelijk gebied. Eigenlijk vinden we best wel dat HNDB deze prijs een keer verdiend. We doen in ieder geval structureel ons best, maar zijn bang dat De Baas het bronzen beeld linea recta uit het raam pleurt. Hij heeft liever bier. Dus nomineer ons maar niet.

Twee jaar geleden ging het bestuur van de Almelose Ruiterdagen er met de trofee vandoor en dit jaar denken wij dat het Historisch Festival Almelo de beste papieren heeft. In 2013 waren ook de Almeloopers en De Klup genomineerd. Ook nu kunnen zij weer kanshebbers zijn, maar dat ligt ook aan u. Een onafhankelijke jury onder leiding van Meester G.G. Vermeulen beslist uiteindelijk wie de Stadsprijs Almelo 2015 krijgt.

U kunt tot 1 november – online – hier uw genomineerde invullen: https://www.almelo.nl/stadsprijs-2015/formulier

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “De stadsprijs 2015”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares