Almelo kan donders goed feestjes bouwen!

En als u daar nu nog aan twijfelt heeft u vermoedelijk een hele zware chronische hypomane bipolaire stoornis (of erger) in uw hersenpan. Dat kloterige geouwehoer over een stoplicht blijft Almelo maar achtervolgen, altijd in negatieve zin. En dat is volstrekt onterecht! Almelo is er klaar mee. Zullen we afspreken dat we nu kappen met het gezeik dat er niks te doen is in ons dorp? In mei het Twentse Lente Festival, vervolgens de Profronde en deze maand ook nog “even” 3 kwalitatief hoogwaardige evenementen in een lang weekend gepropt, waarvoor zelfs publiek uit het hele land de wekker zet. En dat is slechts een greep uit de enorme kudde jaarlijkse evenementen (160 stuks!) die Almelo rijk is.

Het Nationaal Congres Evenementen (NCE) heeft Almelo genomineerd voor “Evenementenstad van het jaar tot 100.000 inwoners”. Dik verdiend. En dat komt misschien wel omdat de Stichting Almelo Promotie haar vruchten begint af te werpen. Sinds 2012 een apart BV-tje van de Gemeente Almelo bestaande uit een team van ca. 6 medewerkers die onder leiding van Evy Goessen overal vertellen dat Almelo bestaat. Met een duur woord heet dat “citymarketing”. Hulde!

Op 12 oktober wordt in Tilburg bekend gemaakt welke stad deze prijs in de pocket kan steken. Concurrenten zijn Lelystad, Deventer, Oost Gelre en Gouda. Zo op het oog een eitje. Almelo moet nog wel even een presentatie geven, maar dat kan Evy als de beste!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Almelo kan donders goed feestjes bouwen!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties