Aflevering 4 van de HNDB OTTO met …

Erwin Oude Vrielink:
Met deze 24 jarige fysiotherapeut hebben we alweer een vertegenwoordiger uit de Windmolenbroek. Gezien zijn favoriete sport Korfbal hadden we beter kunnen vragen of hij rechts- of linkshandig was. Vraag is nu wel of hij een paalheer is of een Braziliaan en of hij zijn aangeefpositie in het aanvalsvlak benut met een diagonale bloemkool, die mits je de avondvierdaagse loopt natuurlijk alleen maar een blauw witter kan opleveren. Wat natuurlijk weer zorgt voor hengelen met een korte kans waardoor een lopje zal resulteren in een B.v.o.d. of gemengd douchen dus… Maar genoeg over Korfbal, een lekkere Amaretto met een bakje Buritos doet wonderen bij hem. Eddy, voor vrienden en bekenden, heeft een hekel aan mensen die te laat komen. Deze hebben de kans om verwelkomt te worden met een portie sarcasme. Nadat meneer de wc-eend heeft gevoerd blijkt hij een vouwer.

Emiel Nijmeijer:
Deze veel te oude zwangere vrouw uit de wijk “Bij Duurstede” houdt blijkbaar niet zo van vragenlijstjes invullen. Het feit dat meneer niet aan een beroep doet met daarbij zijn interesse voor de politiek gaan natuurlijk goed samen. Zowel links als rechtsbenig kan hij voortreffelijk met zijn maatje 41 uit de voeten. Met eten en drinken propt hij alles naar binnen, enige voorwaarde is dat het veel is. Lef heeft deze behulpzame basketballer wel om zijn vrouw als domste aankoop te typeren.
Vrolijk wordt hij van Bert Hummels en nadat hij een zak tuinaarde heeft opengescheurd blijkt hij een fan van origami.

De landelijke divisies liggen dit weekend even stil vandaar dat spelronde 4 de interland ronde is geworden. Nog even kort uitgelegd: elke week proberen wij drie nieuwe mensen een voorspelling te laten doen (je kan je nog gewoon aanmelden!). Alleen juiste voorspellingen leveren 1 punt op. Punten worden opgeteld en hiervan maken we een mooie ranglijst. Bij gelijke score tellen het aantal goede voorspelling van de met een sterretje gemarkeerde wedstrijden. Uiteindelijk levert dit een top 10 (of 15, dat zien we dan wel) op waarmee we aan het einde van het seizoen gezamenlijk nog een aantal rondes spelen. Na de laatste speelronde hebben wij de uiteindelijke winnaar HNDB OTTO 2015-2016.

otto aflevering 4

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Aflevering 4 van de HNDB OTTO met …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares