Zuipstraal logeert in Borne

Een manspersoon uit Almelo zoop zich afgelopen nacht – wanneer ie is begonnen weten wij niet – de piep’n mooi strak. Ach, dat kan de besten overkomen. Maar door de liters drank die hij achter zijn kiezen had, werd meneer behoorlijk baldadig.

Aan de Zuilenburg zette het drankorgel de buurt op stelten. De 31-jarige schreeuwde en schold de buurtbewoners wakker, die dat op hun beurt niet heel erg waardeerden. Zij deden massaal hun beklag via de veldwachtershotline. De ontwaakte omwonenden konden het geblèr niet meer aan en grepen zelf in.

Toen de veldwachtersmobiel arriveerde, hadden een paar uit de nachtrust verstoorde mensen hun zitvlees op de Almeloër geplempt. Ondanks dat de zoeperd tussen billen en straat geklemd zat, krijste hij alles bij elkaar. De veldwachters concludeerden dat de stennisschopper inderdaad een paar potten pils teveel had genuttigd.

Het kan altijd erger, dacht de drinkebroer. En zo geschiedde. De zatlap bedreigde akelig in het rond, daarop besloten de ordehandhavers hem naar Borne te brengen. In het veldwachtershotel moest de man zijn ontnuchtering beginnen. Vandaag werd de onruststoker – toen hij enigszins nuchter was – weggebonjourd met een boete.

 

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Zuipstraal logeert in Borne”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties