Wraak of toeval?

Gisteren heeft een slaperige hijsheld met zijn kraanautootje de stoplichten op de Weezebeeksingel, bij de voetbaltempel van Heracles Almelo gemold. Meneer de takel was zogenaamd zijn giek vergeten in te trekken.

Het vermoeden bij ons bestaat dat het hier om een wraakactie gaat op het vreedzame geschenk aan Alfred Schreuder, de op de schopstoel zittende trainer van het nagenoeg dode paard. Een peloton klaarovers moest zowel gisteren als vandaag het verkeer op de kruising met de Stadionlaan in goede banen leiden. Inmiddels werken de stoplichten weer.

Beste takelprof, een tip voor de volgende keer: schuif je giek pas uit nadat je de Stadionlaan op rijdt.

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

1 reactie op “Wraak of toeval?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties