Van cash naar betaalpas

Getsedikkie, niet meer met een dikke stapel flappen bij de snackcounter uw potten bier en frituurhap scoren. Nee, in het vernieuwde stadion gaat Heracles vernieuwde regels en gewoonten invoeren. Betalen met een betaalkaart, alleen op die manier kunt u vanaf zondag aan uw pils en vette bek komen.

En wij maar denken dat met een betaalpas rondzwaaien alleen voor de koude kak op de PC Hoofstraat in Mokum is. Niets is minder waar. De Almelose toeschouwers moeten een betaalkaart in de tuk hebben – die zijn verkrijgbaar bij de speciale servicepunten en online. De BVO vraagt wel twee eurootjes borg voor zo’n pas.

Uw ellenlange rekeningen bij de snackhut in de voetbaltempel, brengt u met de pas tot nul. De dames en heren aan de andere kant van de desk kunnen ook geen fouten meer maken met te weinig poen teruggeven. Zij lijken dus het meeste gemak te hebben. De supporter moet dus wel altijd zorgen dat er genoeg op de pas staat. Laad het tegoed dus vooraf op! Anders mag u twee keer in de wachtrij plaatsnemen. Als eerste om de pas van centen te voorzien en ten tweede om die goudgele rakkers af te rekenen.

Mocht u al deze rompslomp niet willen meemaken en toch uw vocht op peil houden, rest alleen het toilet voor u. Lekker water uit het porselein slurpen. Maar wat vindt u van deze ‘modernisering’?

Wat vindt u van de Heracles betaalkaart?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Van cash naar betaalpas”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares