Uitslag en ranglijst na spelronde 3 HNDB OTTO

En we hebben een nieuwe leider na de derde speelronde. Jille “ouwe” de Kleine scoorde maar liefst 10 punten. De winst van onze eigen trots was natuurlijk logisch maar het verlies van Juventus en Manchester United kon onze gepensioneerde levensgenieter ook niet voorzien. Volgende week hebben we een interlandronde. Aanmelden kan nog steeds via deze link. Kijk onderstaand voor de uitslag en de ranglijst na spelronde 3.

Otto

 

Otto stand

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Uitslag en ranglijst na spelronde 3 HNDB OTTO”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares