Uitslag en ranglijst na spelronde 2 HNDB OTTO

De tweede ronde bleek toch een lastige. De 1-6 van onze zwart-witt’n was natuurlijk logisch. Maar dat het balletje raar kan rollen bleek wel uit de tamelijk onverwachte verliespartijen van Club Brugge, Besiktas, Juventus en Stuttgart. Met daarbij ook nog een groot aantal gelijke spelen werd het een moeilijke speelronde. Dirkjan deed het behoorlijk goed met 7 punten, maar Mariëlle en Stefan moeten helaas achteraan aansluiten op de ranglijst. Aanmelden kan nog steeds via deze link. Kijk onderstaand voor de uitslag en de ranglijst na spelronde 2.

Otto2 uitslag

 

Otto2 stand

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Uitslag en ranglijst na spelronde 2 HNDB OTTO”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares