Uitslag en ranglijst na spelronde 1 HNDB OTTO

De kop is eraf, de wedstrijden zijn gespeeld en tijd om de eerste ranglijst op te maken. En nee, geen vervelende grappen over vrouwen en voetbal. Dit moet natuurlijk gewoon toeval zijn, toch? Aanmelden kan nog steeds via deze link. Kijk onderstaand voor de uitslag en de ranglijst na spelronde 1.

Otto1_uitslag

 

Otto1_stand

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Uitslag en ranglijst na spelronde 1 HNDB OTTO”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares