Tegenstander aan het woord: Natrappen met de Roda fans

Een mooi spandoek op west dat verwijst naar het 42e jaar eredivisie, WE ARE BACK !! Heracles had 120 supporters mee en is het eerste kwartier de jagende ploeg. Gyasi is meermaals slachtoffer van overtredingen maar Scheidsrechter Ed Janssen bestraft deze vooralsnog niet. Bel Hassani krijgt veel ruimte op de rand van het strafschopgebied en krult de bal over de grond voorbij Van Leer: 0-1. De tegentreffer komt snel wanneer Gyasi zich na een één-twee met Jansen al priegelend ontdoet van Zomer en Fledderus. Zijn schot laat doelman Castro als vastgenageld voor zijn kist staan: 1-1. Sankoh wordt door Bruns uit de wedstrijd geschopt, de verdediger is daardoor zes weken uitgeschakeld met een sleutelbeenbreuk. Vlak na rust kopt Gyasi tegen de paal waarna Van Hyfte uit de rebound scoort: 2-1. De sfeer in het stadion is geweldig en bij vlagen magisch mooi. Respect voor oud-koempel Fledderus.

Noor ontpopte zich in deze wedstrijd tot de speler met het ideale Roda-profiel: keiharde werker, goede techniek en een geweldig overzicht. Met bijna 13.500 toeschouwers is het gewoon goed gevuld tijdens de schoolvakantie. Deze overwinning plus de (voorzichtig ingecalculeerde) komst van een of twee spitsen zal dit aantal wellicht behoorlijk opstuwen. Tannane helpt Dijkhuizen van zijn kramp af, niettemin moet Dijkhuizen de wedstrijd geblesseerd verlaten waardoor invaller Rutjens zijn eerste eredivisiemomenten mag proeven. Een bal van nieuwkomer Griffiths wordt van de doellijn gehaald. Faik gaat schieten vanaf 20 meter, treffer: 3-1. (bron: koempel.nl)

Reacties Limbo’s:

Sinds dat nieuwe logo van Heracles hebben zijn wat mij betreft echt het mooiste logo van NL. Prachtig!!

Nieuw seizoen en misschien wel direct een degradatiekraker. Leuk dat de eredivisie weer begint, verwacht een 0-0

Beide club kwalitatief gezien matig.. verwacht een 1-1..

Wat een niveau…

Ze strijden veel op en rond het middenveld, maar het is niet dat Heracles hun spel speelt. geen opkomende backs, oid denk dat als Roda de 2de helft aan gaat zetten, Heracles ook z’n eigen spel kan spelen.

Niveau ligt wel bedroevend laag. Ik vind het stadion opvallend leeg, dat ziet er ook niet uit. Maar bij beide ploegen vind ik het erg rommelig ogen. Er lopen ook de nodige spelers waarvan ik denk, niet echt eredivisie niveau.

Ik zie vooral weinig overzicht, weinig overleg, ondoordachte acties. Maar goed, beide ploegen vind ik kwalitatief erg zwak.

Naja zijn ook beide ploegen die het niet ver gaan schoppen en miss beide wel degradatiekandidaat zijn natuurlijk, dus je hoeft ook niet veel te verwachten wat da betreft.

Gaat prima zonder politie

en alweer 1-1

Super sfeer op de tribunes

Ik kijk er niet raar van op als beide ploegen straks in het rechterrijtje staan.

Is toch ook logisch. Roda is een nieuwkomer dit seizoen en Heracles is altijd een ploeg die rekening moet houden met strijd tegen degradatie.

Belachelijke tackel van Bruns. Ongelofelijk schopt zo iemand uit de wedstrijd.

snelle goal in de 2e helft 2-1

Toch eens tijd dat die scheidsrechters op gaan letten bij het ingooien, Zelfs bij de amateurs word daar voor gefloten.

Heracles is net als roda, graafschap, Excelsior, NEC, willem2 en nog 1 of 2 ploegen onderkant rechter rijtje.

dit is gelijk een 6 punten wedstrijd, 1 van de concurrenten onderin

Roda heeft de meeste kansen, Heracles creëert maar weinig in mijn ogen.

Hoe werd Fledderus ontvangen trouwens ?

alweer Griffiths aan het shirt getrokken, wij hebben daar al ik weet niet hoeveel penalty’s voor tegen gehad.

mooie wedstrijd in de 2e helft, gaat op en neer in een hoog tempo

YES YES YES

3-1 en dik en dik verdiend

voor de neutrale toeschouwer, en roda fans, leuke wedstrijd om te zien. Mede door de scheidsrechter bleef de tempo erin.

Heracles schaam je dood

Echte koempelmentaliteit gezien van Roda. Verdiende 3 punten blijven in Kerkrade.

Wat een slappe bij dat heracles. 3-1 dit kan haast niet meer mis gaan.

Heracles gaat het zeer moeilijk krijgen net als het afgelopen seizoen.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: Natrappen met de Roda fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares