Tegenstander aan het woord: natrappen met de Cambuur fans

Een keer per jaar tot dusver in de Eredivisie loopt SC Cambuur tegen een dikke nederlaag aan bij een oostelijke ploeg. Vorig jaar was dat PEC Zwolle, nu was het Heracles Almelo. Dat is een ploeg die je in het rechter rijtje mag verwachten en dus een opponent die SC Cambuur onder zich dient te houden. Als het hier bij blijft is het leed te overzien.

Desondanks ‘een verschrikkelijke avond voor Cambuur,’ aldus Henk de Jong. Hij werd geconfronteerd met het feit in een vloek en een zucht een nieuwe defensie neer te moeten zetten en zoiets doe je niet zo maar op het niveau van de eredivisie. Maar hij wanhoopte niet en waarom zou hij. Met zijn collega John Stegeman gaf hij het Cambuurpubliek een compliment. Het bleef de ploeg steunen ook op het moment dat de stand niet meer zou veranderen.

Cambuur nam voor de wedstrijd afscheid van Etiënne Reijnen en zijn vertrek was meteen merkbaar. De ploeg uit Almelo sneed door de Leeuwarder defensie alsof het niks was. Het begin was nog wel in evenwicht met enkele grote kansen over en weer. Dat gelijk opgaan duurde slechts tot de zevende minuut. Toen speelde Tannane zich vrij en schoot, niet geheel onhoudbaar, de 0-1 binnen. Knullig balverlies leidde tot een ingreep van Peersman die een penalty tot gevolg had. Tannane faalde niet vanaf de stip. Hij krikte zijn totaal een paar minuten later tot een loepzuivere hattrick. Weer mocht hij vrij aanleggen. Een miraculeuze redding van Nienhuis voorkwam de 0-4, maar het bleek uitstel van executie. Tannane kapte en draaide even later dat het een lust was en pats boem daar lag nummer vier in de touwen.

Met Barto en Berisha als verse krachten na de rust probeerde Cambuur wat aan de stand doen. Een tegentreffer, wellicht twee, zo had De Jong in gedachten. Aan een gelijkspel dacht hij al niet meer. Dan moet het ook net even meezitten. Barto was namelijk meteen heel dicht bij een tegengoal. Cambuur verbleef veelvuldig in de zestien van Heracles maar op dat ene moment na vooralsnog zonder echt gevaarlijk te worden. Ook in de tweede helft waren de grootste kansen voor de bezoekers. Ze gingen net naast of strandden op Nienhuis dan wel op de paal. Tot de 58-ste minuut toen Weghorst de vijfde aantekende. Ogbeche deed wat terug: 1-5, maar vanaf de aftrap lag nummer zes achter Nienhuis met Bruns als afzender.

Een trieste avond tegen een ploeg die je zou moeten kunnen pakken, De praktijk is soms weerbarstig. Zo is voetbal nu eenmaal. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. (www.cambuur.nl)

Reacties Leeuwardenaren:

3 punten zijn een must met het oog op de volgende wedstrijden

3-0 Cambuur.

Verdorie 0-1

Gaat lekker zeg 0-3

Een hattrick van Heracles in de eredivisie! Wow!

Zo lek als een mandje achterin bij Cambuur misschien ff telraam erbij pakken?

Dit is niet normaal meer

Om te janken dit

Cambuur in eigen huis met 0-4 achter in de eerste helft het kan niet erger.

Die Tannane…

Wow ik geloof mijn ogen niet. Wat een goudhaantje voor Heracles zeg

Ik denk dat ik maar de ramen gaat lappen ofzo,0-5 zeg

Wat zingen die cambuur supporters nou de hele tijd?

Zover ik kon verstaan, ik kan het mis hebben, maar iets met tannane en hoer…

Tannane is goed heel goed. Maar de verdediging is zo lek als een mandje en de communicatie is ver te zoeken. Ja dit is een echte Off Day voor Cambuur denk ik.

Wat gebeurd hier zeg: 0-5 tussen twee teams met niet overmatig veel kwaliteit. Is het verschil echt Tannane?

Onze beste man wordt even weggehaald uit de verdediging en nog twee lopen een blessure op dan is het niet zo vreemd dat een elftal daar een knauw van krijgt. Maar de competitie is nog lang dus geen paniek maar voorlopig blijft het voor Cambuur overleven tot het nieuwe stadion.

Tja wie weet eindigt Heracles een keer boven de Pony club uit Enschede

Als Tanane zo doorgaat is hij nog deze transferperiode verkocht haha

1-5 zat er al aan te komen…

Tannane naar Real Madrid voor 3miljoen…. Benzema gaat toch naar Arsenal.

en 1-6

Hahaha kom op cambuur 6 maken maar voor de overwinning

Vind het alsnog erg raar , cambuur en heracles normaal gesproken zwaar aan elkaar gewaagd.

Ik ga er dadelijk maar eens goed voor zitten. Je zult maar tegen iemand gezegd hebben dat je thuis blijft voor Cambuur – Heracles. Dan verklaard normaal iedereen je voor gek

Deze wedstrijd had net zo goed met 1-10 kunnen eindigen, wat dat betreft komt Cambuur nog er goed vanaf.

Wat een goals van Tannane.

3 wedstrijden gespeeld geen paniek Koeman begon ook weleens met 0 punten als de verdediging op orde is komt het wel goed en waarom zijn er mensen blij cambuur is al 2jaar een aanwinst voor de eredevisie

Gefaald met zn alle….. Kan gebeuren. Kop op en op naar de volgende wedstrijd.

Over Tegenstander aan het woord

In de tegenstander aan het woord laten we regelmatig fans van andere clubs aan het woord over de wedstrijden van hun team tegen Heracles Almelo. De andere kant van het verhaal...

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: natrappen met de Cambuur fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties