Taart voor 053

Hulde! De koude oorlog met de rooien is begonnen. Vandaag stuurden Heracles-supporters een dikke taart naar 053-trainer Schreuder. Dit om deze meneer met zijn grote hoofd een hart onder de riem te steken.

Zijn de Almelose fans dan écht zo lief voor de boze buurman? Natuurlijk niet. Dat maakten de afzenders van het gebak behoorlijk duidelijk met een begeleidende brief. De paardenmenner wordt verzocht om de ingezette lijn sowieso aanstaande zaterdag nog door te zetten. In dat geval zal heel de zwart-witte voetbaltempel achter de trainer van 053 gaan staan. De vette taart met Heracles-logo is persoonlijk aan de rooie kop van jut overhandigd.

Zie hieronder de kiekjes van de ludieke actie. (Foto’s via HAFC.nl)

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Taart voor 053”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties