Pissen doe je op de WC

Ja daar zijn we weer dames en heren! En wel met aflevering 1322 van “Rob’s lijpste tankstation filmpjes aller tijden.” Er was weer van alles te beleven bij de pomp van Leus in Almelo en ditmaal geen video van een benzinestumpert die zijn brandstof wat later wilde afrekenen, maar beelden van twee pissebedden. Kansloze lullo’s op een brommer flikkeren een natte raamtrekker naar binnen, omdat ze worden aangesproken door een medewerkster van het tankstation op wildpissen. Ja, één van de heren zeek gewoon van zich af, terwijl er een GRATIS toilet beschikbaar is. En dat moet je niet doen bij Leus, want voordat je het weet sta je netjes en goed herkenbaar op een filmpje dat inmiddels al 160 keer gedeeld is via Facebook.

Het zijn mannen die thuis ook gewoon in de woonkamer zeiken, schijten in hun eigen gootsteen en verder niet beschikken over enige vorm van fatsoen. Kan niet anders, zo sneu.

Bekijk hier het filmpje en deel!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Pissen doe je op de WC”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares