UPDATE: Lijk gevonden in jachthaven

De veldwachters konden vanochtend direct aan de bak. Omstreeks half negen kregen zij de melding dat er een levenloos lichaam in de Almelose jachthaven is gevonden. Momenteel onderzoeken de veldwachters het hele spul en is een deel van de haven afgesloten. Het is nog niet bekend of het een ongeluk of misdrijf was.

Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de buurt of over de jachthaven? Meld u dan als de bliksem bij het veldwachterskwartier. Telefonisch is ook mogelijk via 0900-8844 of als niemand mag weten wie u bent via 0800-7000.

UPDATE: Volgens het veldwachtersonderzoeksteam is het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “UPDATE: Lijk gevonden in jachthaven”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares