Lekkerste dooie vis haal je bij Bartje

bartjes vis almelo

Man man, wat lekker. Zo’n fijne Hollandse Nieuwe naar binnen laten glibberen en die wegspoelen met een pulleke koud bier.U kent dat hemelse gevoel wel.

Maar wist u ook dat een stelletje viswijven van het Algemeen Dagblad – een kansloze krant die ook wat moet om in het nieuws te komen – op pad is geweest om de haring in Nederland eens even flink af te zeiken. Eerder deden ze dat ook al met oliebollen en patatkramen. Ze noemen zich keurmeesters, en zijn kritisch in het kwadraat. Azijnzeikerts zijn het.

En daarom verdiend de viskraam van Bartje’s Vis aan de Deldensestraat een heel groot compliment. Ondernemer Bart Schreuter kreeg namelijk hoog bezoek van het AD keuringsgilde dat even een dooie vis kwam proeven in Almelo. En wat voor één! Bartje heeft de zaken namelijk heel goed voor elkaar. Hij scoorde maar liefst een 19e plek in de veelal gehate AD Haringtest én mag zich zomaar de beste van Overijssel noemen. Dikke hulde voor Bartje die zich sinds januari 2014 uit de naad werkt om zijn klanten de beste vis voor te schotelen. Hij kreeg maar liefst een 9 voor zijn haring!

Dus, wat eten we vanavond?

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Lekkerste dooie vis haal je bij Bartje”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties