Aflevering 3 van de HNDB OTTO met …

Pim oude Weernink:
Deze 18 jarige VWO-scholier breekt een beetje met de wetten van de standaard voetbalsupporter. Met pianospelen en het beoefenen van de hockey & golfsport valt hij een beetje uit de toon. Gelukkig trekt hij de statistieken wel weer recht met zijn voorliefde voor bier en pizza. Die laatste natuurlijk met ham, champignons, paprika en extra veel kaas! Aan zijn vrienden de taak om eens een mooie bijnaam te verzinnen. Dat lijkt ons niet zo moeilijk aangezien het vorige week een beetje mis ging na dat laatste shotje in the Crazy Frog. Meneer is overigens wel altijd op tijd, maar kan totaal door het lind gaan met spelfoutjes. Het “hekel” lijstje is overigens nog wat groter: boeken lezen, trage computers, een verliespartij van Heracles, slappe koffie, religie, wanneer hij door zijn databundel heen ben, nog meer boeken lezen etc. Helemaal vrolijk wordt hij van de Harry Potter films en Mariokart op de Wii. Lekker onderuit gezakt met zijn benen op tafel (maatje 44) komt zijn levensmoot naar boven “liever lui dan moe!”. Helemaal vrolijk wordt hij van een overwinning van ons zwart witte leger om vervolgens een lekker avondje te gaan stappen. Nadat hij zijn porseleinen troon heeft bestegen blijkt hij een nette vouwer. “Als je propt kun je niet goed zien of je nog een keer moet vegen”, merkt hij daarbij op. Tsja, onderzoek wijst uit dat een propper eigenlijk door de hoekjes en randjes beter veegt dan een vouwer. Daarbij kun met een beetje oefening je prop meerdere keren gebruiken. Aldus volgens de geleerden….

Jille de Kleine:
Genieten van je pensioen doe je het best op het Nijrees, aldus deze 67 jarige mopperkont. Ook luisterend naar de naam “ouwe” slijt hij zijn dagen met heel veel sport kijken. Daarnaast zet hij zijn beste beentje (rechts, maatje 46!) ook in om lekker een eind te wandelen of te fietsen. Heel bewust geeft hij dan ook de voorkeur aan de sportdrankjes ipv een biertje. We hebben het niet direct gevraagd maar als liefhebber van actie films en chinees eten is de kans groot dat hij een poster van Jackie Chan boven zijn bed heeft hangen. Kom bij opa niet aan met zinloos geweld of rascisme, want dan kun je een zinvolle striekert om de oorn krieg’n. “Altijd positief blijven” roept hij je waarschijnlijk dan nog na. Gamen is niet zo zijn ding maar we hebben het vermoeden dat hij wel de nodige tijd besteed aan de kleinkinderen met de ouderwetse variant hiervan, met een bord en dobbelstenen enzo. Na het trompetteren blijkt onze ouwe een vouwer.

Huh, maar twee deelnemers? Ja inderdaad, eentje reageerde nergens meer op en met zelf de kop vol snot had ik niet meer zoveel zin om erachteraan te vangen. Helaas dus. Nog even kort uitgelegd: elke week proberen wij drie nieuwe mensen een voorspelling te laten doen (je kan je nog gewoon aanmelden!). Alleen juiste voorspellingen leveren 1 punt op. Punten worden opgeteld en hiervan maken we een mooie ranglijst. Bij gelijke score tellen het aantal goede voorspelling van de met een sterretje gemarkeerde wedstrijden. Uiteindelijk levert dit een top 10 (of 15, dat zien we dan wel) op waarmee we aan het einde van het seizoen gezamenlijk nog een aantal rondes spelen. Na de laatste speelronde hebben wij de uiteindelijke winnaar HNDB OTTO 2015-2016.

otto_3

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Aflevering 3 van de HNDB OTTO met …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares