Aflevering 2 van de HNDB OTTO met …

Dirkjan te Loo:
Met deze 25 jarige enthousiaste plaatwerker is de wijk Sluitersveld ook vertegenwoordigd. Dirkjan, of DJ voor intimi, kan zich met zijn maatje 45 lekker uitleven op het voetbalveld. Mocht je deze rechtsbenige chaoot missen, is hij waarschijnlijk aan het vissen. Met als favoriete game/film respectievelijk Counterstrike en Saving Private Ryan is het niet zo gek dat hij in de snackbar altijd een patatje oorlog besteld. En gezien zijn lijfspreuk “Beter te dik in de kist! Dan al dat lekkers gemist!” gebeurd dat nog wel eens. Verder eigenlijk de gezonde almelose bloedhekel aan 053 en natuurlijk donders trots op onze zwartwittn. Oh, en ehm sorry Dirkjan, maar “Dirken” is  dus blijkbaar echt een synoniem voor het poepen! Hier blijkt meneer een echte vouwer.

Mariëlle Otten:
Deze 35 jarige, licht ontvlambare Boomshoeker heeft als bijnaam Miep. Tsja, eigenlijk zegt zo’n bijnaam al genoeg. Maar goed, als juf in het basisonderwijs geven we haar toch het voordeel van de twijfel. Deze zorgzame, muzikale Singstar speelster moet wel door haar familie, vrienden en kennissen herinnerd worden aan haar domste aankopen. Zelf heeft ze namelijk geen idee,  yeah right…. Met haar maatje 41 (voetjes, voetjes!) komt ze nu ff niet zoveel in beweging. Ze zit momenteel meer in de tv-series of Harry Potter, natuurlijk vanaf die luie bank met pizza en rosé. Haar twee kids maken haar echt vrolijk. En weet je waar wij vrolijk van worden? Dat wij hier de eerste propper hebben, na het sanitair relaxen wint die lichte ontvlambaarheid het toch van het zorgzame.

Stefan Bakker:
En daar is ook de deelname van de Aalderinkshoek. Deze 28 jarige eigenwijze “Bakkie” heeft zijn draai gevonden als hydrauliekmonteur. Voetbal mag hij graag doen maar of deze rechtsbenige (maatje 43) ook echt een deuk in een pakkie boter schopt weten we eigenlijk niet. Met de verfilming van de ontvoering van onze wijlen bierkoning Alfred door  de heren Holleeder en Van Hout als een van zijn favorieten zou je denken dat hij voorkeur heeft voor zo’n goudgele rakker. Nee dus, hij sloekert toch liever een bacootje weg, al dan niet afgewisseld met een frikandel XXL. Mocht je hem tegenkomen dan is de kans groot dat je begroet wordt met een behulpzaam “Hoe geet t noe?”. Helemaal vrolijk wordt hij van zijn dochter Sterre. Nadat hij de rioolbelasting heeft betaald vouwt hij het toiletpapier.

Zo, met de eerste propper en weer twee vouwers gaan we spelronde 2 in. Nog even kort uitgelegd: elke week proberen wij drie nieuwe mensen een voorspelling te laten doen (je kan je nog gewoon aanmelden!). Alleen juiste voorspellingen leveren 1 punt op. Punten worden opgeteld en hiervan maken we een mooie ranglijst. Bij gelijke score tellen het aantal goede voorspelling van de met een sterretje gemarkeerde wedstrijden. Uiteindelijk levert dit een top 10 (of 15, dat zien we dan wel) op waarmee we aan het einde van het seizoen gezamenlijk nog een aantal rondes spelen. Na de laatste speelronde hebben wij de uiteindelijke winnaar HNDB OTTO 2015-2016.

De stand na speelronde 1 vind je hier.

HNDB OTTO

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Aflevering 2 van de HNDB OTTO met …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares