Timmer Anja getroffen door zware zonnesteek

Is best erg sneu zo kort voor de vakantie. Wat nu weer? Er was eens een horeca-onderneemster met ballen, genaamd Els Steenhagen. Zij streek ooit neer in Almelo en besloot vanaf dat moment haar nek uit te steken voor onze stad én dat niet geheel zonder (financiële) risico’s. Deze pionier – onder meer bekend van het fenomeen pop-up restaurants zoals Brood met Spelen, De Proeftuin en De Zevende Hemel – loopt al een paar jaar te klootzakken met de gemeente Almelo over een zandstrand in de stad.

Els wil al vanaf 2013 naast de parkeergarage Javapark een zandvlakte aanleggen. Van juni t/m september zouden er allerlei activiteiten georganiseerd worden, maar de gemeente strooit het zand steeds in haar ogen. Jammer, een briljant idee dat zorgt voor een hoop vertier in de vakantie voor iedereen.

Maar wat lezen we vandaag in de Tubantia? Aan het kanaal tegenover de centrumhaven is – in opdracht van wethouder Timmer Anja van de gemeente Almelo – een overtollige partij zand neergeflikkert. In de plaat zand staat een bordje met opschrift “STRAND”. En het is nog een behoorlijke partij zand ook! Een beetje Duitser kan zich hier zo een meter ingraven.

Wij zijn in elk geval weer van de stoel afgedonderd van verbazing en wensen Anja beterschap met haar zonnesteek.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Timmer Anja getroffen door zware zonnesteek”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties