Timboektoe in Almelo

Met z’n allen naar Timboektoe? Ja doen, want het is dichtbij! Gisteravond vond namelijk de officiële opening plaats van de nieuwe toko in het centrum van Almelo, onder toeziend oog van vele genodigden en fijnproevers. Timboektoe ligt naast de ijsjeszaak van Van Olffen.

Elke Almelose kroegenloper weet wel wie Tim Telgenhof is. Hij haalde ooit lege bierglazen op in het café en bereidde goddelijke ontbijtjes bij The Shamrock. Tim vond het de hoogste tijd voor iets anders en heeft nu zijn eigen eetwinkel “Timboektoe”. Brasserie, eetwinkel, traiteur en catering om precies te zijn. Tim wil, kan en doet alles!

En Tim is slim. U kunt bijvoorbeeld elke donderdag eten wat de pot schaft voor slechts 3 knaken. Of ligt u liever met uw pantoffels op de salontafel thuis met een dikke plank vol hapjes en een pulleke bier? Timboektoe komt naar u toe. Daarnaast verzorgt Timboektoe ook catering voor particulieren en bedrijven.

De winkel is gevestigd aan de Grotestraat 96 in Almelo, website: www.hollandseouwe.nl

Suus trok haar zondagse pak aan en schoot – tussen het happen door – een korte repo bij elkaar.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Timboektoe in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties