Smit koopt vrachtwagen vol dildo’s

Heeft u het ook gezien? Voorzittert Smit van Heracles poseert op een foto met op de achtergrond een heel vak tribunestoeltjes (vak L) met dildo’s er strak opgeschroefd. Smakeloze humor of is het de keiharde realiteit? Het gerucht gaat dat Smit het complete magazijn van Bakhuis media heeft leeggekocht.

Heracles supporters van het vrouwelijke geslacht krijgen een apart vak met roze kussens en dekentjes, een kingsize dildo die – na gebruik – door Heracles netjes wordt opgepoetst voor de volgende thuiswedstrijd, een eigen damesprogrammamagazine zonder tekst met alleen plaatjes van voetballers in de blote reet, een eigen supporters kippenhok, en ga zo nog maar even door. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Veel dames zitten overigens ook graag bij de mannen. De vrouw die weet wat buitenspel is, heel goed begrijpt dat mannen een kale grensrechter uitschelden voor krullenbol, dat de moeder van de scheidsrechter in 9 van de 10 gevallen een hoer is en dat elk tegendoelpunt door een teringlijer wordt gemaakt.

Maar alles wat Smit aanraakt verandert meestal in goud, dus waarom trekt dit idee geen vol vak met ladies? Wist u dat Steve Mokone de eerste zwarte voetballer was in de eredivisie? Toen werd Heracles – met zo’n enorme primeur – ook voor gek verklaard. Het is toch altijd beter dan beginnen met damesvoetbal, zoals in die paardenstrontmanege van 053?

Ja, de meningen zijn erover verdeeld. Heracles heeft in ieder geval de landelijke media weer gehaald – zelfs het NOS Journaal – met een ludiek idee, want dat is het zeker. We zijn erg benieuwd naar vak L; wordt het een kippenhok met de L van LUL of een succes dat straks bij alle eredivisieclubs wordt toegepast? Pleur uw mening maar in de reacties.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Smit koopt vrachtwagen vol dildo’s”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties