UPDATE: Benzinedief betaalt alsnog

Ongelooflijk, het is weer zover.. Doorrijders bij de pomp van Leus. Om de strijd aan te gaan met deze klaplopers, plempte Rob Leus de bewakingsbeelden van zijn pomp op Facebook.

Op de video is duidelijk te zien dat de gapstraal een tasje draagt, wij gaan er dan ook vanuit dat de kleptomaan zijn knip bij zich had. Waarom de stoere jongen, die de donkerblauwe Mitsubishi Carisma volgooit, ‘vergeet’ af te rekenen is ons een raadsel. Helemaal zeker was deze grote meneer niet van zijn zaak. Vertwijfeld kijkt hij nog even om, checkt of niemand hem ziet. Als de kust veilig lijkt, geeft hij de chauffeur het sein de auto te starten en spoed hij zich op zijn slippertjes naar de bijrijdersstoel.

De daders denken nog in het steentijdperk te leven, een tijd waar geen camera te vinden is. HA! Kijkt u maar even naar de – niet zo verborgen – verborgen camera’s. Alles is vastgelegd en vereeuwigd op het wereldwijde web, ook wel internet genoemd. Inclusief bakkes en kentekenplaten, hulde!

Leus benadrukt geen nare opmerkingen over de etnische afkomst te willen oproepen. “Veruit de meeste doorrijders zijn Nederlanders”, schrijft de bezinepompmeneer op zijn Facebook. Wij wensen Rob Leus veel sterkte en moed toe in de strijd tegen doorrijders.

UPDATE: De brandstofjatter heeft met een zeer ongebruikelijke variant op afterpay, zijn openstaande rekening bij Leus alsnog laten betalen. Daarom zijn de beelden van het internet gehaald.

Gappert1

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “UPDATE: Benzinedief betaalt alsnog”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties