Flinke bolletjesvangst aan Olmstraat

Naast de huidige temperaturen lijken de Almelose drugsvangsten ook steeds meer op Zuid-Amerika. Gisteren vonden de veldwachters honderden bolletjes in een huis aan de Olmstraat. De huiszoeking was het gevolg van een eerdere aanhouding die dag.

Aan de Bornerbroeksestraat hielden de dienders een 25-jarige man uit Gouda aan die de verkeersregels aan zijn laars lapte. De motorveldwachter zag bij de aanhouding een etui, toen hij deze opende kwamen er tientallen drugsbolletjes tevoorschijn. Nog een aanleiding om de wegpiraat in de boeien te slaan.

Een wijkagent tipte zijn collega waar de Gouwenaar, vermoedelijk, verbleef. Die tip leidde naar de Olmstraat, waar de veldwachters een dikke bingo hadden. Honderden bolletjes lagen in het huis, een hoeveelheid bolletjes waar de lokale bakker jaloers op is. Als extra bingo was de hoofdbewoner van de woning thuis. De 36-jarige Almeloër mocht het hele verhaal fijntjes op het bureau uit de doeken doen. Daarnaast namen de veldwachters knaken, administratie en nog drugsgerelateerd ‘werkgereedschap’ in beslag.

Almelo lijkt een behoorlijk drugskartel te worden. Een paar weken terug werd er ook al 50 kilo harddrugs buitgemaakt op het Windmolenbroek.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Flinke bolletjesvangst aan Olmstraat”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties