De Profeet komt naar u toe deze zomer!

Heeft u het al gemerkt? De broer van Loesje komt naar u toe deze zomer! Soort van ja. U kent ze wel. Als u Almelo binnenrijdt dan staan er langs de weg van die reclamezuilen – ook wel abri’s genoemd – waarop bedrijven of instellingen hun reclameboodschap kunnen plaatsen. Dat kan in Almelo zelfs digitaal én via papieren plakkaten. Het kost een paar centen, maar heb je ook wat.

In Utrecht zijn de borden gevonden door de Stichting Tasmim, een paar heel lieve imams die de Islam willen promoten. In Utrecht hangen borden met de tekst: “De beste zijn degene die het beste zijn naar hun vrouwen.” Naast een enorme schrijffout is er nogal wat op te merken over deze actie en de teksten die ze willen uitkramen op de borden.

De Profeet zit zelfs op Facebook en roept iedereen op teksten te bedenken voor de borden en knaken te doneren om zoveel mogelijk borden in Nederland vol te kunnen plakken. Den Haag – men zoekt nog 450 euries – is de volgende locatie en we vragen ons af wanneer Almelo aan de beurt is.

ENQUETE … VUL IN EN WIN!
Dus, beste bewoners van Almelo, we hebben een kleine enquete gemaakt om de belangstelling in onze city te peilen. Het kost u slechts 5 seconden:


VRAAG: WILT U DEZE BORDEN OOK IN ALMELO ZIEN?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “De Profeet komt naar u toe deze zomer!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties