Boomgajes gezocht!

De veldwachters doen een dringende oproep om uit te kijken naar lompenvolk dat in de nacht van zaterdag op zondag een grote boom uit de grond heeft getrokken. De boom – waar in de herfst duizenden eikels aan groeien – is dwars over de weg aan de Fitis terecht gekomen, een fiets-/wandelpad gelegen aan de rand van de Almelose wijk Windmolenbroek. Als de daders zich niet binnen 24 uur melden zullen de foto’s uit de verborgen camera op Facebook worden geplaatst.

Het hele voorval liep met een sisser af en dat is een wonder te noemen. Aan de ene kant van de boom liggen namelijk een 10-tal achtertuinen van bewoners en aan de andere kant zo’n 50 moestuintjes, die worden beheerd door Turkse broeders. Het had maar weinig gescheeld of zij hadden – zo vlak na de Ramadan – het hele jaar geprakte groente moeten eten.

De boom is door de brandweer aan barrels gezaagd, zodat het fietspad zondagochtend weer toegankelijk was. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag iets verdachts gezien? Pleur het in de reacties of doe uw aangifte anoniem in 3D.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Boomgajes gezocht!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties