Blote kont-meneer in Nijreesbos

Het is zomer en het kwik tikte vandaag weer de 25 graden aan. Voor veel mensen tijd voor de korte bokse en blote arms. Een hardloper in het Nijreesbos ging een paar stappen verder en rende vrolijk in zijn blote tokus door het groen.

De viespeuk werkte al nakend aan zijn conditie en liep een nietsvermoedende Almelose tegemoet. Bij het zien van zijn ontblote mokkagrot en klokkenspel, maakte de vrouw – we weten het niet zeker, maar gaan er vanuit dat het ‘slachtoffer’ een vrouwspersoon is –  zich uit de voeten. Ze schrok zich de billen uit haar string.

Blijkbaar vatte de bosjesman dit op als een extra toevoeging op zijn looptraining en zette de achtervolging in. De fetisjist is een blonde krullenbol – op welk deel van het lichaam dit is, weten we niet – en stapte in een zwarte Fiat Cinquecento met rode accenten. Inderdaad, lekker au naturel met het blote zitvlees in de chauffeursstoel. Volgens de spotter is de hardloper tussen de 20 en 30 jaar.

De kullespotter is plankgas naar het veldwachterskantoor geknapt en heeft direct aangifte gedaan. Uiteraard was het stoere naaktfiguur in geen velden of wegen meer te bekennen.

Mocht u iemand kennen met een zwarte Cinquecento en een remspoor op de chauffeurszetel, haast u dan naar de veldwachters. Deze zijn op de hoogte van de situatie en hebben volgens het slachtoffer alles snel afgehandeld.

Mogen we dan niets meer met mooi weer, of telt Almelo meer gekkies dan we allemaal denken? U mag het zeggen.

Blote pieleman

Foto: Almelo 112 Scannernieuws

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Blote kont-meneer in Nijreesbos”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties