Almelose wegpiraat op de nationale buis

U kent ze wel, die draken in het verkeer. Ze knappen met 60 kilometer per uur door een haarspeldbocht terwijl ze hun teennagels kortwieken, of de overvoorzichtige schijterds die met klamme klauwen het stuur fijnknijpen en stapvoets invoegen op de snelweg. Beide types zijn levensgevaarlijk. Het tv-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland probeert nog iets van deze dramatische bestuurders te maken.

Almeloër Thom Slettenhaar doet mee aan het nieuwe seizoen van het program dat John Williams presenteert. Thom zegt een rijbewijs te hebben, maar bij iedereen in deze show hebben wij daar onze twijfels over. In ieder geval zal hij niet de nieuwe Lewis Hamilton zijn, anders zou hij niet aan het programma mogen meedoen.

Onder toeziend oog van heel Nederland moeten de deelnemers, voor hun, onmogelijke opdrachten uitvoeren. Een jury bepaalt wie er het minst slecht is. Als Thom lang in het programma zit, is dat vrij slecht nieuws voor hem. Dat zou in dat geval zeggen, dat ie zijn rijbewijs inderdaad in een pak cornflakes vond.

De opnames in en rond Almelo zijn al geweest, net als die van de bootcamp in 053. Wij hopen van harte dat Thom niet meer met z’n ogen in de tuk rijdt of andere onbenullige fratsen uithaalt. Hoe slecht hij de bolide bestuurde en of hij vooruitgang heeft geboekt, is op de Nederlandse kijkbuis te zien. Sla voldoende versnaperingen en bier in om van andermans onkunde te genieten.Vanaf maandag 2 november kunt u de platte kast afstemmen op de commerciëlen van RTL5.

 

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Almelose wegpiraat op de nationale buis”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties