Allo! Allemaal naar HobNob zaterdag!

Het is niet zomaar een festival. HobNob is al jaren een begrip in Almelo en omstreken. Maar, HobNob is ook op sterven na dood. Dat is de trieste conclusie van vandaag. Vorig jaar moest de organisatie alle spaartegoeden uit een oude sok trekken om het verlies aan inkomsten glad te strijken. De regen zeek de hele dag met bakken uit de lucht, waardoor de opkomst erg slecht was. Het moet immers wel een gratis festival blijven, voor iedereen toegankelijk en dat zou dit jaar zomaar voor de laatste keer het geval kunnen zijn.

Dus, beste HNDB volgers … tijd voor harde actie! Trek de korte bokse an en kom aanstaande zaterdag genieten van een prachtig programma tijdens HobNob 2015 in Het Schelfhorstpark. Er zijn 2 podia waar u een breed scala aan geweldige artiesten kunt bewonderen. Het wordt lekker warm zonder gezeik uit de hemel én er is genoeg te drinken.

Kortom, geen enkel excuus meer om thuis te blijven vinden wij.

HOBNOB MOET BLIJVEN!!!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Allo! Allemaal naar HobNob zaterdag!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares