Heracles contracteert Breukers

Man, wat gaat het nu al hard met de te bouwen selectie van Heracles voor aankomend seizoen. Na Droste en Gosens is ook Breukers over stag, hulde! De rechtsachter blijft voor twee jaar bij de Almelose BVO. Althans, daar tekende hij voor.

Beukers droeg het afgelopen halfjaar al het zwart-witte shirt. Zijn broodheer was toen nog het noodlijdende 053 waar ie zijn biezen mocht pakken. Lange tijd leek de Oldenzaler naar Duitsland te verkassen, dat was zijn wens. Misschien was er geen interesse of waren Smit en Hoogma loyaal en trokken zij de knip? Het is suggereren, feit blijft dat Tim ook volgend jaar het gestreepte shirt over zijn schouders draagt.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Heracles contracteert Breukers”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares