Dancehit van Almelose makelij

Wat nou Almelo is dood? Almelo barst van het talent. Deejay Maurice Oude Booyink maakt furore op de nationale radio onder de naam ‘Joe Stone‘ met zijn remix van ‘This Is How We Do It’ uit de nineties.

In de jaren negentig scoorde Montell Jordan een hit met zijn RnB-single. Joe Stone poetste het nummer op, voegde wat moderne elementen toe en knalde het in een fris jasje. Het plaatje is niet alleen regelmatig te horen op SlamFM!, maar is deze week ook nog eens tot Dance Smash gebombardeerd op 538. Hierdoor is het housenummer van, deels, Almelose makelij de belangrijkste danceplaat op het radiostation.

De deejay brengt zijn muziek uit op dancelabel Spinnin’ Records en stond zelfs al eerste in de hitlijst van Beatport. Wereldwijd is Beatport het grootste platform op het gebied van dance. De website noemt Maurice zelfs “A new star on the horizon.” Die kun je mooi in je zak proppen.

Dus mocht u Joe Stone – ofwel Maurice – met The Party op uw geluidsbak horen, schroef het volume dan een x-aantal standjes omhoog en swing lekker mee!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Dancehit van Almelose makelij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties