C1000 Klaas Sanders wordt Appie H.

In de wijk Windmolenbroek is het al een tijdje onrustig. Nieuwsgierige huisvrouwen vragen zich al maanden af hoe het nu precies zit met de C1000 in winkelcentrum De Gors. Er liggen opeens eieren van de Jumbo in de schappen. De plakstrip van het maandverband – dat het bloed en slijm dat uit de vagina komt absorbeert tijdens ongesteldheid – is opeens voorzien van een C1000 sticker. Maar waarom? Waar zijn de huismerk spullen gebleven?

Nou die zijn enorm pleithuizen, want op 1 juli treedt kruidenier Klaas Sanders in het huwelijk met Appie Heijn. Op 17 juni sluit de huidige C1000 haar deuren voor bijna 2 weken om de tent fatsoenlijk te verbouwen en restylen in het Appie blauw. Vandaag komt de buurtsuper met een mooie tekening van de nieuwe inrichting op de proppen die we u niet willen onthouden. Het bier staat rechtsachter in de winkel en als u doorloopt richting de kassa kunt u zo het zakje pinda’s en de frikadellen in 1 beweging in uw karretje gooien. Ook komt drankhandelaar Gall & Gall in het pand en een servicedesk waar u o.a. uw 3 delig pak kunt laten stomen.

De indeling en openingstijden ziet u in het plaatje hieronder. Ook in speklappenwijk De Schelfhorst zal de C1000 door Appie H. worden vervangen.

Klaas Sanders nieuwe winkel Almelo

 

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “C1000 Klaas Sanders wordt Appie H.”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties