Vlaamse interesse voor Castro

Paniek in Almelo en bij ieder die het beste voor heeft met Heracles. De Vlaamse krant Het Belang van Limburg meldt dat VV Sint-Truidense, aankomend seizoen weer op het hoogste niveau acterend, onze goalie Castro wil hebben.

In de Almelose voetbaltempel kreeg Castro tegen Feyenoord de kans. Tot dat moment was Dennis Telgenkamp nog de eerste keuze, maar die vulde die rol niet bepaald overtuigend in. Met Bram als ballenvanger is dit seizoen definitief de weg omhoog ingezet. De man met de prachtige klassieke zwarte kicksen zorgde voor rust en organisatie in het afweringssysteem van Heracles.

Die goede prestaties bleven ook in België, met name in Sint-Truiden, niet onopgemerkt. Vooral niet omdat twee keepers in de huidige selectie de club de rug zullen toekeren. Castro diende de Vlaamse club al tweemaal eerder. Enige binding met de Belgische promovendus zal er zeker zijn.

Moet Heracles dan al op zoek naar een nieuwe doelwachter? Nou, niet per se. Vorig jaar waren Smit en Hoogma zo goochem om Castro een twee-jarig contract onder de snufferd te drukken. Dus Smit kan centjes vangen of Brammetje aan zijn contract houden.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Vlaamse interesse voor Castro”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares