Oproep – hulp sfeercatie!

Heraclieden verenigt u!
Nu de vernieuwbouw al zichtbaar met veel enthousiasme vordert, maar tegelijkertijd er ook nog slechts 4 ‘do or die’ duels voor dit seizoen te gaan zijn, staan we met elkaar op een cruciaal moment. De resterende wedstrijden worden in groot belang door zowel club als fanatieke fans onderstreept.

Het grootste belang is om veilig te spelen zonder noodzakelijk extra’tje: Hallo, geen Play-Offs voor Heracles Almelo. Zondag thuis tegen streekgenoot PEC Zwolle moet het motiverend sfeervol worden. Samen Is Niet Alleen, dat bleek wel onlangs in Dordrecht waar met een bomvol uitvak, door verschillende generaties, het Heracles gevoel tot een ongekende climax kwam. Tegen de verdiende bekerfinalist pakken we zwart wit en stadionbreed uit. Vele handen zijn weer nodig. Meld je met een onoverwinnelijk gevoel zondagochtend om 10.30 uur bij de ingang nabij het Heineken verkooppunt voor de hoofdtribune, alwaar de materialen worden uitgedeeld om in groepen met elkaar efficiënt te werken. Voor een koele verfrissing en een snack wordt door Heracles Almelo gezorgd.

Dus tot aanstaande zondag 10.30 uur! Deel deze oproep zodat we zondagochtend met een goede kick off aan de belangrijke fase met passie en trots vooraf bijdragen.

Forza Heracles!

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Oproep – hulp sfeercatie!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties