Tannane weer uit selectie gezet

Heracles heeft Oussama Tannane opnieuw uit de selectie gezet. Ja alweer. De technische staf en de clubleiding besloten dit, na een nieuw incident tijdens de training. Tannane en Iliass Bel Hassani, haddden er net een disciplinaire schorsing van zes dagen opzitten. Uitgepraat, spijt, focus, enz. “Er is weer iets gebeurd waarbij Oussama, tijdens de training, zijn emoties niet onder controle had”, aldus trainer John Stegeman. “Voor ons is de maat daarmee voorlopig vol. Oussama moet aan de slag met het beheersen van zijn emoties en daar gaat de club hem ook bij helpen. Wij gaan de laatste twaalf wedstrijden van het seizoen in met een selectie die maar met één ding bezig is: rechtstreeks in de Eredivisie blijven. Daar hebben we al onze energie voor nodig

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Tannane weer uit selectie gezet”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares