Stegeman vervangt Telgenkamp door Castro

De keeperswissel die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Na het uit de selectie knikkeren van Oussama Tannane wordt er nog een keer ingegrepen in het zwalkende elftal. Keeper Dennis Telgenkamp zal zaterdag op de bank moeten plaatsnemen. Zijn plek wordt, op veler verzoek, ingenomen door Bram Castro. Telgenkamp volgde dit seizoen Remko Pasveer op als eerste keeper maar wist nooit echt te overtuigen. Al langer gaan er stemmen op onder de supporters om Castro de kans te geven zich te bewijzen. En nu de nood enorm hoog is wordt er aan die geluiden gehoor gegeven. Heracles kreeg tot nu toe de meeste tegentreffers van alle clubs in de Eredivisie. Dat is niet alleen Telgenkamp aan te rekenen maar ook om de onzekere defensie. Castro krijgt zaterdag dus de kans zich te bewijzen en mag dus meteen aantreden tegen Feyenoord. Een uitgelezen mogelijkheid voor de tweede keeper om aan te tonen dat hij de basisplaats verdiend. Succes Bram!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Stegeman vervangt Telgenkamp door Castro”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares