Pedo Marco M. weer op vrije voeten

Twee dagen geleden werd Marco M. uit Almelo achter het hek gegooid, omdat hij verdacht werd van viespeukerij met jonge kinderen. Hij had zichzelf bij de veldwachters gemeld, nadat er duidelijk bewijsmateriaal op de Facebookpagina van “Rutger zegt nee tegen pedofielen” werd geplaatst, mede omdat de druk zo groot werd dat hij ook niet anders meer kon dan zichzelf aangeven. De pedohunter, die uitstekend werk verricht, meldt zojuist dat de zieke man weer op vrije voeten is gesteld in afwachting van een eventuele rechtszaak. Met andere woorden, meneer kan gewoon zijn smerige praktijken voortzetten en u, moeders en vaders van Almelo, moet gewoon goed op uw kinderen passen.

Het is de wereld op zijn kop. Al 20 jaar lang weet meneer M. zijn dubieuze praktijken uit te voeren, wordt eindelijk opgepakt en zie daar hoe justitie faalt op schokkende wijze. En eerlijk gezegd verbaast ons dit niet eens. Waarschijnlijk zijn de heren in toga nu aan het nadenken of ze hem 20 uur papier moeten laten prikken of 16 uur schoffelen. Of er is onvoldoende bewijs tegen de hersenloze viezerik die o.a. kinderen vraagt om selfies te maken zonder kleren aan, terwijl hij al 20 jaar lang met dubieuze praktijken bezig is en er tenminste 4 aangiften tegen hem lopen.

We zijn benieuwd of meneer M. zaterdag op de tribune zit bij Heracles op de eerste rij in vak E.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Pedo Marco M. weer op vrije voeten”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares