Heracles-FC Utrecht (1-1)

Een wedstrijd die pas een kwartier voor tijd begon. U had dus beter iets later kunnen komen of inschakelen. Dan had u de nieuwe familieshow van Frank Masmeijer “Moeder, waar is mijn schemerlamp” niet gemist. Een gaapvertoning van wereldklasse in de Almelose voetbaltempel afgelopen zaterdagavond waar FC Utrecht op bezoek kwam, samen met 159 supporters uit de Domstad. Beide ploegen konden de punten goed gebruiken, maar er was allerminst sprake van een voetbalwedstrijd. Foute passes, los zand, flipperkastvoetbal en dat terwijl er in totaal voor 4 meter lengte aan talentvolle spitsen in de wei stond opgesteld. Hoogtepunt in de eerste helft was de sfeeractie van de Heracles fans.

De eerste echte kans ontstond pas in de 75e minuut. Brahim Darri schoof de bal rakelings naast de paal. Even later was het wel raak. Cziommer mikte vanaf de rechterkant de bal met een fraaie boog precies op de schedel van Avdic – net ingevallen voor Weghorst – die de bal fraai binnenkopte. Het Polman in extase, 1-0. Even stonden we op plek 15 met FC Deventer achter ons, maar dat was van hele korte duur. Drie minuten later wist de Oostenrijker Haller – die er vorige week maar liefst 4 inschoot voor Utrecht – de gelijkmaker aan te tekenen. Jeroen Veldmate schopte vlak voor tijd een Utrecht speler onderuit en mocht vertrekken van de prima fluitende Kamphuis. Het bleef uiteindelijk 1-1.

Heracles schiet er geen reet mee op. De komende weken is het erop of eronder. Degradatievoetbal tegen een groot aantal collega degradatiekandidaten voor de boeg. Het restant van de competitie ziet er als volgt uit:

UIT: Cambuur, ADO, Dordrecht, NAC en PSV
THUIS: Vitesse, Heerenveen, Ajax, PEC en FC Deventer

Suus was in Het Polman met de plaatjesschietert en schoot de volgende repo bij elkaar

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heracles-FC Utrecht (1-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares